Jumat, 03 Oktober 2014

Kasvu näiden kasvien määritettiin

Kasvu näiden kasvien määritettiin laadun siemeniä. Pidä taimet ovat terveitä ja vailla tuholaisia​​. Seuraavan istutuskaudella, ehdokkaat voidaan valmistaa sipuli siemen, joka on istutettu dilahan. Ehdokkaiden valinnassa taimet voidaan tehdä silloin, kun kasvit vuotiaista 70-80 päivää.

Valitse sipulia, että lehdet ovat kellastunut tai kuivattu. Ehdokkaat on ominaista hyvälaatuisia siemeniä, muun muassa, keskikokoinen, terve, kova ja sileä ihon pinnalle.
Koska herkkä vedelle, kun kastelu prosessi pitäisi myös olla varovainen. Maaperän ei saa olla liian paljon vettä ja usein mutainen. Onny vaikkapa sipulia Lanang sovi kylmästä vuoristoalueilla tarvitaan mukula muodostumista.
GLOBALBOLA.COM AGEN BOLA ONLINE SBOBET IBCBET TERBAIK TERBESAR DAN TERPERCAYA DI INDONESIA 

Vuoristoalueilla on myös korkea tiivistymistä. "Kosteuden aiheuttama aamukasteen on erittäin hyvä tähän sipuli polttimo kasvuun", hän selitti. Â

Miten kasvaa yhden valkosipuli sipulit eivät juuri poikkea muista. Käsittely alkaa istutus piratismia ja kuokkiminen syvyyteen noin 30 senttimetriä (cm) - 40 cm.

Jälkeen löysä maaperän, lannan antaa peräti 10 tonnia - 15 tonnia 1 hehtaaria (ha). Sitten tehdä Bandengan, joiden leveys on noin 60 cm.

Sen jälkeen vain tehdä istutus. Sipuli on viljelty mukuloista.Ihanteellinen istutus etäisyys 20 cm x 20 cm. Joten jokainen 1 hehtaaria viljelykelpoista 200000 Lanang sipulit.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar